2020

GRUNDADES CLINICALS NORDIC AB

- PREMIUM LEVERANTÖR AV MEDICINTEKNISKA PRODUKTER I NORDEN -

TILLSAMMANS MED ER, FÖR EN TRYGGARE SKÖNHETSBRANSCH.

kVALITÉ OCH SÄKERHET

DIREKT FRÅN TILLVERKARE

Tillsammans med erfarna Läkare väljer vi noggrant ut de sortiment och tjänster vi tillhandahåller.

Samtliga produkter kommer direkt från tillverkande bolag - utan mellanhänder. Detta innebär att som du som kund hos oss alltid kan vara trygg med att dina produkter håller den allra högsta kvalitén och att vi följer samtliga regulatoriska lagkrav.

Mentorskap &

utbildning

Tack vare ett nära samarbete med erfarna utbildare och akademier erbjuder vi på Clinicals utbildning inom estetiska injektioner.

Det finns många olika akademier där ute och det kan vara svårt och ovisst att veta vilken man ska välja. Vi hjälper dig att hitta rätt och stöttar dig hela vägen!

Skicka in en förutsättningslös och kostnadsfri intresseanmälan redan idag så blir du snart kontaktad av någon av våra experter!

Anmäl intresse

TEAM

SARA NAVAEE

Grundare och VD för Clinicals Nordic AB. Sara är produktspecialist och arbetar främst med kundrelationer och koordinerar akademin. Sara är otroligt driven och älskar att ha många bollar i luften. Hon arbetar snabbt och effektivt och hjälper dig mer än gärna. Sara har många års erfarenhet inom den estetiska branschen och över 17 års erfarenhet inom försäljning och kundvård. Vill du ha svar på dina frågor eller ha vägledning så är Sara rätt person att kontakta!

SASAN NAVAEE

Grundare och Styrelseordförande för Clinicals Nordic AB
Med gedigen B2B bakgrund som b.la. Team Lead på ApoEx, älskar Sasan att jobba med människor. Leverantörer, innovation och affärsutveckling är några återkommande punkter i veckoplaneringen.

- För kontakt, välkommen att maila mig på: sasan@clinicals.se

DR. CARL WESTERBY

Grundare av Forma Vita AB. Dr. Westerby har arbetat inom estetisk medicin sedan 2009 och har sedan 2 år tillbaka utbildas inom Tesslift på universitetskliniken i Bankok, Thailand och därefter i SydKorea. Dr. Westerby är CMO (Chef Medical Officer) för Clinicals Nordic AB. Dr. Westerby är en helt fantastiskt och välkänd utbildare inom estetisk medicin i Sverige och internationellt.